Utmerkelser

Utmerkelser

Leter du etter firmagaver, eller utmerkelser til noen som har gjort en ekstraordinær innsats? Produktene du finner hos oss kan du få med ønsket tekst og logo. Vi leverer alt fra vaser i glass og krystall til plaketter og tinn som du selv kan sette et eget preg på . Våre produktene passer perfekt til premiering av ansatte som for eksempel årets selger, firmagaver, hederspriser, utmerkelse til æresmedlemmer og personer som har gjort god innsats som ansatt i et firma, medlem i et forbund, idrettslag eller lignende.

Vi har stort lager, alt av merkeutstyr, og egen designer. Varene kjøpes direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. All bearbeiding av produktene skjer i våre lokaler. Med våre maskiner kan vi sandblåse, gravere, trykke, UV printe osv. Hos Premie-Magasinet AS får du gaver som vil bli husket.

Glass

Glass

Meget populære glass premier som leveres med eget sandblåst motiv/logo.
Ønsket tekst graveres direkte i glasset.

LES MER
Krystall

Krystall

Våre unike krystall premier passer alle anledninger. Krystall premiene er av god kvalitet og blir levert i pene esker. Derfor er krystall premier et godt valg for deg som ønsker det lille ekstra. Krystall produktene kan leveres med eget motiv/logo som blir sandblåst på produktet. Krystall egner seg godt som gave, utmerkelse eller som premie i et arrangement.

LES MER
Plaketter

Plaketter

Flotte plaketter med gravert eller trykt tekst og logo. Vi leverer plakettene i både glass og tre til lave priser. Plakettene kommer i forskjellige størrelser og er perfekt til idrettsarrangement, turneringer og utmerkelser. 

LES MER
Tinn

Tinn

Populære håndstøpte gaver i tinn. Vi kan gravere på alle våre tinn varer. En flott gave som vil bli husket.

LES MER
Metall

Metall

Eksklusive metall statuetter og sølv pokaler som kan graveres med ønsket tekst.

LES MER
Tekst og logo

Tekst og logo

Vi sandblåser, graverer eller trykker logo på all våre gaver og utmerkelser. De aller fleste velger gravering på gaven. Navn på arrangementet, forening eller bedrift, årstall, og navn på mottaker gir gaven en ekstra verdi for både mottaker og giver. Graveringsteksten er også med på å profilere giver og arrangement. Vi har totalt 10 graveringsmaskiner og dyktige gravører klare for å hjelpe deg.

LES MER